jueves, 4 de febrero de 2010

PRIMER PREMI INDUMENTARIA FESTERA 2007


Després de l'any que vam pasar totes per a fer-nos el traje (que pensaem que no ens el feiem), vam guanyar el primer premi d'indumentaria festera l'any 2007.
Ja vam començar tart a fer-nos el traje pel fet de que l'any 2006 vam decidir l'escuadra Tela Marinera i La Perla Negra a enjuntar-nos i formar LA SARDINÀ. A partir d'ahi, va ser tot un any de reunions, nom de l'escuadra, teles, botes, ¿que ens fem en el cap?, dudes, provades de traje, inseguretat, pendiente, ¿com quedarà?...

Però va ser el día de l'entrà cuan vam vore recompensat tot el esforç. I entre paraules d'anim i mirades crítiques, nosaltres vam desfilar orgulloses, perque totes juntes ens veiem molt be. Va ser un any molt divertit i un any de fer noves amistats, perque la veritat desde el meu punt de vista, aquesta fusió d'escuadres he segut molt positiva.

I va ser després de festes cuan Ricardo en crida i em diu que habiem guanyat el primer premi d'indumentaria festera. Per a totes va ser un moment d'incredulitat i emoció, perque al fi, tot l'any habia valgut la pena.

Un beset a totes!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario