Estimades sardinetes,
El dissabte serà la Olleta D'hivern, com molt be sabeu. Començarem amb un
Passacarrer a les 8,30 h.de la vesprada, però nosaltres quedarem a les 8 en l'espai per anar templant el cos, després Sopar i festa fins les 3:30.
MENU:
Aperitius: Papes, fruits secs, mezclat d´olives, fetge i magre amb alls tendres,
bolets amb ou , Calamar a la romana i tortilla.
Plat: Creadilles al monto, embotis variats a la brasa, llomello adobat,
costelles de porc i pollastre.
Postre: Flan amb nata i café.
Recordeu que per a comprar el ticket del sopar es esta nit de 20 a 22 hores. Soles es esta nit, així que no vos encanteu!!!! Esta nit també es cunyarà la loteria del niño, així que si veniu, ja la podreu arreplegar.
Bisitossss
El dissabte serà la Olleta D'hivern, com molt be sabeu. Començarem amb un
Passacarrer a les 8,30 h.de la vesprada, però nosaltres quedarem a les 8 en l'espai per anar templant el cos, després Sopar i festa fins les 3:30.
MENU:
Aperitius: Papes, fruits secs, mezclat d´olives, fetge i magre amb alls tendres,
bolets amb ou , Calamar a la romana i tortilla.
Plat: Creadilles al monto, embotis variats a la brasa, llomello adobat,
costelles de porc i pollastre.
Postre: Flan amb nata i café.
Recordeu que per a comprar el ticket del sopar es esta nit de 20 a 22 hores. Soles es esta nit, així que no vos encanteu!!!! Esta nit també es cunyarà la loteria del niño, així que si veniu, ja la podreu arreplegar.
Bisitossss
No hay comentarios:
Publicar un comentario